Een greep uit onze projecten

Angst (2026!)

De nieuwste productie over angst gaat op tournee in 2026. Een voorstelling voor ouders/docenten en jongeren. Er is veel mentale angst bij jongeren, de wereld is onrustig en er zijn zorgen voor de toekomst. Daarnaast spelen er allerlei interne angsten bij jongeren. En de digitale wereld heeft daar ook een flinke vinger in de pap. Wat is nog waarheid, hoe verhoudt je je tot alle onrust en hoe is het met onze mentale weerbaarheid? Tijd om hier aandacht aan te besteden! In 2025 word het stuk geschreven en gerepeteerd. Het beloofd een voorstelling vol moderne dans, film en toneel. 

Houdt onze site in de gaten voor verdere updates en speeldata!

Door mijn lijf getekend

Een meisje van 16 overleed in Ermelo aan kanker. De impact was enorm. Annemieke besloot een voorstelling te maken over rouw en verlies door kanker. Een meeslepende voorstelling die het ziekte proces, maar ook de sociale kant liet ziet. De voorstelling heeft een aantal jaar in de theaters gestaan.

Kijk niet weg

Een voorstelling gemaakt in opdracht van Centrum Jeugd en Gezin, de brandweer en politie. Hoe signaleer je kindermishandeling? Wat zijn de symptomen en hoe pak je het aan en wat zijn de routes. Een voorstelling vol toneel en dans met een cast van kinderen, tieners en professionele dansers en acteurs.

Opgebrand

Mentale problemen bij jongeren die uitmonden in een burn-out. Een probleem wat ons steeds meer ging bezig houden. Opgebrand nam je mee door het hele proces heen. Hoe kom je eigenlijk in een burn-out, hoe ziet dat er dan uit en wat doet het ook met je omgeving? En hoe kom je daar weer uit. Een complete therapeutische voorstelling voor jongeren, ouders, docenten en hulpverleners. Omringd met psycho educatie en nazorg. De voorstelling is 4 jaar te zien geweest.

Vliegen met gebroken vleugels

Een herschreven voorstelling gebaseerd op Opgebrand. Corona deed een flinke schep op de mentale problemen van jongeren. Eenzaamheid en isolatie verergerden hoe jongeren zich voelden. Tijd om Opgebrand in een nieuw jasje te steken.

Schaduwkant

 Een voorstelling over onzekerheid. Jongeren laten zien aan het publiek wat een verborgen kant is, een kant die ze voor zichzelf houden maar die grote impact op hun leven heeft. Door middel van moderne dans, en monologen werd dit stuk zichtbaar gemaakt. 

Dansen in het donker

We weten inmiddels dat sociale media veel doet met hoe een jongere zich voelt. 

Dansen in het donker

De nepwereld online stuurt je gedachten al gauw de verkeerde kant op. “Ik zie er zo niet uit”, “ik voel me helemaal niet zo blij als zij” geven gevoelens van onzekerheid en schaamte. 

Dansen in het donker

Dansen in het donker neemt je mee in de processen van schaamte en onzekerheid bekeken vanuit alle generaties. De jongste deelnemer was 7 jaar en de oudste 80 jaar. 

Dansen in het donker

Leren van elkaar en elkaar mee begrijpen was een belangrijke sleutel in deze voorstelling.